Kallelse till årsmöte i föreningen Vendthjod – Sällskapet för vendeltid

Kallelse till årsmöte i föreningen Vendthjod – Sällskapet för vendeltid

Lördagen den 15 februari är det dags för årsmöte i Vendthjod. Vi kommer hålla till i Framtidsfabrikens lokaler i Örbyhus (Stationsvägen 6, Örbyhus). Mötet startar 16:00. Dagordning kommer skickas ut senast 1 vecka innan årsmötet.

Som medlem har du möjlighet att lämna in motioner eller andra förslag till ärenden som behöver tas upp på årsmötet. Motioner och förslag till ärenden behöver du lämna in till styrelsen via e-post (info@vendthjod.se) senast onsdagen den 5-feb-2020. Det kommer också att finnas lite tid till diskussion/övriga frågor om du har något du vill prata eller fråga om gällande föreningen och dess verksamhet. Detta kan du anmäla direkt på mötet. Dagordning och alla underlag skickas ut senast 1 vecka före mötet.

Föreningen kommer att bjuda på smörgåstårta efter mötet. Vill du äta smörgåstårta skicka mail till info@vendthjod.se senast den 12 februari.

Hör gärna av dig till styrelsen om du har några frågor! Ordförande Kalle Petersen, 070-171 12 76. Kassör Sofia Webering Ekberg, 073-655 15 27.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Lite tillbaka blickar på året som varit, fler bilder finns i galleriet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *